Com ajudar

Per alimentar i cuidar els més de 150 animals de la protectora (personal, alimentació, medicaments, serveis veterinaris, instal:lacions, manteniment…) es necessiten molts recursos i és peraixò que l’ajuda altruista de la població és essencial per a nosaltres.

Per això si teniu sacs de pinso, collars, abrics, tot tipus de coses que puguin ser útils per cuidar gossos o gats i no les utilitzeu, podeu portar-les al refugi o a la Botiga de la prote (Carrer de la Fusina, Vic). Els nostres “amics peluts” estaran molt agraïts! També podeu col·laborar donant diners: a vegades alguns animals es posen malalts i els hem d’operar, i els costos poden ser molt alts. Qualsevol ajuda serà benvinguda. Moltes gràcies!

Si voleu col·laborar econòmicament hi ha de tres maneres de fer-ho:

  • Fent-se soci : Els socis fan un donatiu voluntari mensual. En cas que hi estigueu interessats, podeu enviar un correu a recollidesprotectora@gmail.com
  • Teaming: El Teaming consisteix en donar un euro al mes. Potser pot semblar molt poc, però si aconseguim un bon grup de gent que participi a aquest programa tots junts podrem aconseguir moltes coses! Si ja t’has unit al grup pots difondre’l a familiars o amics! Com més siguem millor!
    https://www.teaming.net/crapo-grupo
  • Donacions: Si ho preferiu també podeu fer un donatiu a la protectora o al Crapo (Grup de control i de rescat d’animals que està format per voluntariat del refugi).

Donatiu a la protectora:

ES06.0081.1908.62.0001003611