Associació per la defensa dels animals

en adopció

TOKIO

Alegre, jugan La Tokio no ha tingut sort, és una gateta d’uns 5-6 mesos, carinyosa i molt bonica. Es porta bé amb gats i gossos.
Siusplau, DONEU-LI una oportunitat!

TRISTÓN

Alegre, juganer, sociable, carinyós!! És en Tristón, té sis anys i quatre d’ells fa que està aquí a la Protectora. Amb femelles va bé però amb mascles, és dominant.

És molt obedient i té un comportament amigable, vols compartir la vida amb ell?

TIM

Us presentem en Tim!, té nou anys, és molt sociable amb humans, simpàtic, obedient. És apte amb femelles. Per la seva adopció es demana una vivenda on pugui gaudir d’un pati per córrer. Li causa estrès el fet d’estar en llocs on no pot deixar anar tota aquesta energia plena d’amor que té.

LLOP

En Llop ja el coneixeu!, té vuit anys. És un gos bo i lleial, però els anys passen i ningú s’ha fixat en la seva noble mirada.
No és compatible amb gats i cal vigilar amb altres gossos, però per la resta és totalment adorable. Li encanta jugar a la pilota, seguir ordres i estar al costat de qui li prometi la lleialtat que ell ofereix.

KIARA

Us presentem la Kiara!, té vuit anys plens d’energia. D’actitud simpàtica i obedient, apte amb altres gossos. Ha practicat cursos d’ensinistrament amb etòleg. Va arribar a la Protectora per accés d’ansietat al viure en un pis a ciutat i a la casa d’acollida no va ser possible per la no acceptació dels veïns. Li encanta estar amb companyia i tenir espai per córrer.